Kennismaken met onze vereniging

Je kunt te allen tijde kennis maken met onze vereniging. Vanaf 10 jaar tot ver over de gepensioneerde leeftijd ben je van harte welkom! Schietsport is leuk en wij willen je graag de mooie kanten van de sport tonen.

Alles begint met een aanmelding via de website. Je wordt vervolgens als introducé uitgenodigd voor een eerste kennismaking waarna een aantal proefschoten gelost kunnen worden.

Iedereen start met het leren schieten met luchtwapens. Nadat je kunt aantonen het luchtwapen te beheersen, hiervoor is een opleidingstraject uitgestippeld, mag je zelfstandig lucht schieten en kun je bijvoorbeeld overstappen naar het schieten met klein kaliber vuurwapens. Om met klein kaliber vuurwapens te mogen schieten hanteert de vereniging de leeftijd van zestien jaar.

De vereniging beschikt over een breed assortiment luchtwapens en vuurwapens (geweren en pistolen). Je kunt hier gratis gebruik van maken. Munitie komt wel voor eigen rekening. Voor de beeldvorming, een doosje luchtkogels (500 kogels) kost circa € 7,-.

Het Bestuur verwacht van haar (toekomstige) leden een onbesproken gedrag. Middels een ‘Verklaring omtrent het gedrag (VOG)’ moet dit aangetoond worden.

Voldoe je aan de hierboven genoemde voorwaarden en heb je interesse om lid te worden? Maak dan een afspraak met onze secretaris voor een kennismakingsgesprek via het onderstaande formulier.